Van het bestuur

De laatste gewone dansavond dit seizoen is op 6 juni. Omdat we dan net allemaal aan het kokkerellen geweest zijn voor het Balkanfeestje, zullen  we dat niet nogmaals aan jullie vragen voor de laatste avond. Het bestuur zorgt dan voor iets lekkers in de pauze.

 

Natuurlijk is er weer de mogelijkheid om het seizoen nog ietsje te verlengen. Op 13 en 20 juni gaan we o.l.v Marga weer doordansen van 20.00 tot 22.00 uur. De kosten bedragen €3,50 per keer. Heb je je wel opgegeven, maar je komt toch maar niet, dan verwachten we dat je wel gewoon betaalt.

 

Even  samenvatten:

6 juni: laatste les

13 en 20: doordansen

 

Seizoen 2024-2025

 

Tja, en dan het nieuwe seizoen. Zoals we op de Algemene Ledenvergadering hebben afgesproken gaat de contributie voor het eerst in jaaaaren omhoog naar €150,00 per jaar. Mocht dit, om wat voor reden dan ook, voor iemand problemen opleveren, schroom dan niet om contact op te nemen met onze penningmeester Bea. Samen komen jullie vast tot een oplossing.

 

Kom je komend seizoen niet meer dansen? Dat vinden we uiteraard heel erg jammer, want we zien iedereen even graag komen.  De enige manier om je lidmaatschap te beëindigen is door voor het begin van het nieuwe seizoen een mail te sturen naar info@volksdansvereniging.nl. Dus niet mondeling en niet via de app! 

 

De eerste les na de zomervakantie is op 5 september. En al vrij snel  is er weer van alles te doen:

12 september: Dansavond met als thema “Nazomer” met muziek van Op Streek. (Info volgt)

12 oktober: bal met De Bände (Info volgt)

19 oktober: muzikanten- en dansworkshop Engels (Info bijgesloten)

7 november: lichtjes/lampionnenfeest (Info volgt).

 

Hartelijke groet namens bestuur en dansleiding,

Marja Severs

 

Nog een belangrijke algemene mededeling:
Soms zijn we genoodzaakt om een les op het allerlaatste moment af te lasten. We communiceren dat met de leden uiterlijk op donderdagavond 18.00 uur via de groepsapp en de mail. Houd deze dus goed in de gaten!