Van het bestuur

 

Kerst
Op 22 december is de laatste les voor de kerstvakantie en zoals gebruikelijk maken we daar weer iets speciaals van. Er wordt hard gewerkt aan livemuziek en bovendien willen we deze avond ook Margo extra in het zonnetje zetten. Het zou daarom fijn zijn als ook de mensen, die alleen bij Engels dansen, wat langer kunnen blijven. Willen jullie allemaal weer iets lekkers meenemen? Het bestuur zorgt voor drinken. En voel je vrij om iets kersterigs aan te trekken of spullen mee te nemen om de zaal een beetje leuk aan te kleden. Misschien iets om in het wandrek of volleybalnet te hangen? De eerste les na de vakantie is op 12 januari 2023
 
Basiscursus Marga
Op woensdag 28 december, woensdag 4 januari en vrijdag 3 maart nodigt Marga dansers met nog niet zoveel ervaring uit voor extra lessen om de basisvaardigheden van het volksdansen onder de knie te krijgen. Het adres is Spectrum Leeuwarden, Wijnhornsterstraat 196 in Leeuwarden. Tijd: van 15.00 tot 16.00 uur. Het zou fijn zijn als een paar meer ervaren dansers ook komen ter ondersteuning. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar je moet je wel opgeven bij Marga: mwint@xs4all.nl of 06-82952951. Ik zou zeggen: maak gebruik van dit mooie aanbod en kom lekker dansen!
 
Bulgaars
Op zaterdag 18 februari 2023 organiseren we in onze eigen zaal van 13.00 tot 17.00 uur een workshop Bulgaars o.l.v. de Bulgaarse docenten Georgie en Mariana. Deelname kost €20,- als je je vooraf opgeeft en aan de zaal €22,50. Meer informatie volgt, maar hou deze datum vrij! Het wordt vast leuk!
 
Enquête grensoverschrijdend gedrag 

In de bijlage van de mail naar alle leden vinden jullie een verzoek